killkläder

Kollade runt lite på nätet och hittade lite fina kläder för killar.
Älskar verkligen vita tröjor på killar. ser så fräscht ut ;)

Bild från i helgen


Nomy-you better die young

En bra låt!

( kunde inte lägga upp youtube klipp )


En natt i Kalmar

I lördags hade jag sjuk tråkigt hemma och allt var bara tråk tråk tråk så jag packade kameran och väskan och tog bussen in till Kalmar och sov hos mormor en natt. Skönt att komma hemifrån och alltid skönt att längta hem igen. I lördags spelade mormor och jag mest kort och kollade tv och idag vaknade jag typ vid 10 sen åt mormor och jag frukost och sedan spelade vi kort. Efter det gjorde vi oss iordning och åkte bussen ut till Hansa för att äta mat med min moster Pia. Det var mycket trevligt. Pia körde hem mormor och mig och vi satt oss och kollade på film. Gud vad mätt jag blev åt en stor köttbit och potatis. nu är jag iallafall hemma och ska snart sova. imorgon börjar jag 09.20 fyfan vad skönt med liten sovmorgon säger jag bara !:D godnatt

fina naglar på 20 minuter!

Använd vilket nagellack du vill. jag har inte dom bästa men det duger.
1. Ett vitt, ett genomskinligt och ett ljust rosa. ( om du inte vill behöver du inte det ljusa rosa)
2. Fila naglarna, och gör dom fina.
( för att få upp nagelbandet, tvätta händerna och sedan ta en handduk och dra upp nagelbandet med handduken)
3. Ta först det ljusa rosa och måla hela nageln med.
Sedan tar du det vita och målar en rand där uppe
" försök få det verkligt" så måla efter den naturliga linjen du redan har.
Efter det målar du på med genomskinligt.
Viktigt! Låt varje lager verkligen torka. så det inte blir " fula märken" på naglarna.
Detta är ett bra, enkelt sätt att få vardagen lite finare.
t.ex mig som inte kan använda lösnaglar för att jag tränar flera gånger i veckan.
Jag är själv inte så bra på detta men jag tycker ändå det är finare än bara vanliga.

Trötttt

Fittmage säger jag bara.. förstörde min dag.
Aja efter skolan var morsan och jag i stan och köpte tapeter.
Nu är jag helt sjukt trött och ska sova. Godnatt!

Bilder på Amanda

Idag har jag varit ute och tagit lite bilder på Amanda.
Lite av bilderna, kommer upp fler i helgen. Nu ska jag sova!

Kvällen / Bio / mat

Kom nyss hem från Kalmar och är grymt trött... ska slänga mig i sängen och sova.
Vi hade skoj och trevligt. Underbara vänner jag har <3 vi åkte först med bussen in till stan efter skolan sen åt vsi kina mat på resturang efter det såg vi bion Love and other drugs den var bra men inte jätte jätte bra! Det var mer en sådan film man kan ha hemma i bokhyllan och sen en regnig höstdag tar man fram och kollar på den. Det var inte mycket humor och det är väll mer sådana filmer jag gillar.. Det var en kärleks film. nu ska jag sova Godnatt.

Elevrådsmöte

Blev inget inlägg igår. Blev så sent och jag bakade muffins till elevrådsmötet. Aja, nyss haft idrott var inte med på hela lektionen för vi ska ha elevrådsmöte snart. Efter mötet är det matte och sen är det sista lektionen vid 2, körsång :) efter skolan ska jag, Eve, Elin o Amanda in till stan. Kolla kläder och göra hemlisar för att Elin har fyllt år ;)

träning

Drar mig upp till sporthallen och tränar! hemma vid halv 11 eller något. blir ett inlägg då!

24 Januari 2011

Trött. Trött . Trött och åter Trött Dagen - Kortfattat. -08.20 Matte ( Segt men funkar ) -09.20 Språk ( skriver ett engelska arbete om metallica ) -10.30 Musik ( håller på att skriva rapp texter, grymt skoj! ) -11.50 Lunch ( plastglas och plasttallrikar, dom bygger om köket ) -12.50 Svenska ( övar inför prov ) -13.40 So ( samsara, rein karnation, dharma, atman, braham.. behöver jag säga mer! ) -14.40 Samling ( info om proven i nästa vecka ) Efter skolan gjorde jag iordning Elin och sedan gick vi ut och fotade. Roligare inlägg blir det faktiskt inte.. Godnatt.

Bruno Mars - Today My Life Begins

love this song! :D

Bilder på Elin


Vår skola är snuskig

Vi i Gs på Torskolan har fått lida med dålig luft under flera år. Jag tycker detta är sjukt... Och jag tycker det är konstigt att inte flera blivit sjuka. Elever på Torskolan har ofta ont i huvudet. Det är fuktskador, mögel, dålig luft, råttor, flagen färg och elementen är gula av vatten som har runnit ner från taket alltså är det vatten på väggarna, hur trevligt är det ? när man vet att det har runnit igenom hela taket. Det har varit så i flera år och har bara blivit värre och värre. Skolbänkar är mögliga! Uch jag mår illa av detta!

Skola

Hej bloggen! Sitter nu i skolan och har lunchrast. Har nyss varit hemma med Paulina och Ebba vi har bakat chokladbollar. Nu har vi snart svenska. Ska filma lite efter skolan så lägger upp det på bloggen sen :) ses

Svart och vitt

Vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig för några minuter sedan, men blev så himla sugen på att lägga upp lite bilder. Jag prövar att lägga upp lite test bilder jag tog förra helgen. Svart och vitt.

Börjar om från början

Gud vilken bra rubrik jag fick till där ( ironisk ) Aja hej och välkomna till min nya blogg. Jag har haft min andra bloggenbornefjall.blogspot.com förut och känner att ne nu vill jag börja om! jag vill göra min blogg till mer intressant jag vill ha ett mål med bloggen och jag vill ha någon speciell handling med bloggen och det blev då foto! Eller klart det blev foto jag är ju FeliciaFotoFreak! :D
Men nu har jag suttit tillräckligt länge och fått iordning på den här bloggen så jag förtjänar att lägga mig i sängen och sova några timmar. I morgon blir det skola, Måndagar är en ganska okej dag i skolan endå. men kan lägga upp ett inlägg på dagen och testa om det funkar från min iphone. ( har ju inte haft blogg.se förut )
Men nu ska jag iallafall säga godnatt och släcka lampan och innan gjorde jag en sådan här liten frächig skylt som jag kommer ha på slutet av mina inlägg ( så det bli lite personligare eller vad man ska säga )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0